Állásajánlat

A GM Média Zrt. állást hirdet

Értékesítési asszisztens

munkakörben

A GM Média Zrt. teljes körű PR és marketingkommunikációs szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Folyamatosan keresi  „out of the box” módon, a kreatív és költséghatékony kommunikációs eszközöket és ezeket ötvözi a legújabb szakmai trendekkel.

Minden célcsoportra hatékony kommunikációs és hirdetési stratégiát állítunk össze, de akár területre szabott megjelenéseket is tervezünk megbízóink számára. Magasan képzett, tapasztalt kollégáink segítséget nyújtanak a megfelelő kommunikációs csatorna kiválasztásában és a célcsoport specifikus üzenet meghatározásában, valamint ehhez igazítják a kampánystratégiát, az egyes kampányelemeket, kreatívokat.

A csapat munkájának eredménye mindig több, mint az egyéni teljesítmények összessége. Mi abban hiszünk, hogy csak közös erővel, egy célért küzdve, bízva a másikban érhetünk el valódi eredményeket. Büszkék vagyunk arra, hogy egységben és összhangban dolgozhatunk Ügyfeleink sikeréért!

Feladat:

  • adatbázis építés, kezelés
  • időpont egyeztetés, tárgyalások előkészítése
  • árajánlatok kiküldése
  • szerződések kezelése az előkészítéstől a számlázás előkészítéséig
  • irodai rend fenntartása
  • piaci trendek figyelése
  • javaslattétel portfólió bővítésre

Állás leírása

Média sales house keresi azt a kollégát, kolléganőt, aki szívén viseli az ügyfelek igényeit, elvárásait. Kimagaslóan attraktív irodaházunkban biztosítja a méltó fogadtatásról vendégeinket. Folyamatosan tartja velük a kapcsolatot és javaslatot tesz a vezetőség felé, hogy kik lehetnek további potenciális partnerek. Velük időpontot egyeztet. Elkészíti, kiküldi és nyomonköveti az árajánlatot. Kedvező fogadtatás esetén elkészíti a szerződést, lebonyolítja azt és átadja a pénzügynek. Rajta tartja a szemét a piacon és javaslatot tesz a portfólió bővítésére.

Kapcsolat:

Az önéletrajzokat fizetési igény megjelölésével az alábbi címre várjuk:

kapcsolat@gmmedia.hu

VAGY

Az alábbi űrlapon ->

Jelentkezés az állásra